WINEL b.v.

Bezoek website WINEL b.v. Adres Dr. A.F. Philipsweg 55
Aantal personeelsleden 85 Plaats ASSEN


Winel B.V., opgericht in 1956, is een onafhankelijke organisatie in particulier eigendom met haar hoofdvestiging in Assen. Wij zitten op een productielocatie met een totale oppervlakte van meer dan 7.500 m2.

Samenwerking en procesbeheersing zijn belangrijke waarden binnen Winel, niet alleen intern, maar zeker ook in het contact met haar klanten en relaties. Winel hecht er grote waarde aan om bij de bouw van een nieuw schip zo vroeg mogelijk betrokken te raken. Daarvoor investeert Winel aanzienlijk in een goede relatie met haar klanten. Het nakomen van afspraken en het opleveren binnen de gestelde termijnen en budgetten staat bij Winel hoog in het vaandel.

Winel wil zich graag onderscheiden met kwaliteit, service en een innovatieve houding, hetgeen tot uitdrukking komt in een voortdurende ontwikkeling van haar producten en diensten. Voorbeeld hiervan is de introductie van het Q-line deurenprogramma en het gebruik van nieuwe en lichte materialen. Producten van Winel staan bekend om hun kwaliteit en betrouwbaarheid en komen tegemoet aan de internationale standaarden die daarvoor gelden. Winel beheerst de gehele productieketen, vanaf het ontwerp, de productie en de after-sales service. Daarbij beschikt zij over een wereldwijd netwerk van meer dan 30 agenten en voorraadhouders langs de belangrijkste scheepvaartroutes en practisch elke grote scheepvaartmarkt.

Winel streeft naar continuïteit voor haar klanten gebaseerd op een duurzame relatie. Winel is financieel sterk, betrouwbaar en onafhankelijk. Meetbare toegevoegde waarde voor onze klanten leidt tot een waardevermeerdering voor onze aandeelhouders en een stimulerende en hoogwaardige omgeving voor onze medewerkers.aangeboden stage periode