Resato international B.V.

Bezoek website Resato international B.V. Adres 1e Energieweg 13
Aantal personeelsleden 60 Plaats Roden


Resato is een van de leading fabrikanten in de wereld op het gebied van hoge druk technologie. Intern ontwikkelen we componenten en systemen voor drukken tot 14.000 bar.  

Met meer dan 20 jaar aan ervaring zijn we een echt kenniscentrum geworden voor de hele wereld. We exporteren om een beeld te geven naar ongeveer 70 landen voor diverse industrieën. Ons sterk groeiende team van op dit moment 60 werknemers hebben er samen voor gezorgd dat we na vorig jaar betiteld werden als “slimste bedrijf van Nederland” dit jaar de “succesfactor” van RTLZ mee naar huis konden nemen.  En daar zijn we natuurlijk enorm trots op.

We hebben twee devisies:

• WaterJet
• High Pressure

Resato WaterJet
Waterstraalsnijden is één van snelst groeiende machinale bewerkingsmethodes. Mede door de flexibiliteit en door de vele toepassingsmogelijkheden die het snijden met water biedt. We bieden een uniek concept op het gebied van waterstraal snijtechniek. Resato fabriceert, als één van de weinigen in de wereld, zowel hogedruk waterstraal snijpompen als de snijtafels in eigen beheer. 

Resato High Pressure:
Resato haar hogedruk systemen worden wereldwijd gebruikt.  We hebben een sterke focus op  de olie & gas en slangentest industrie maar leveren ook systemen voor bijvoorbeeld hydroforming in de vliegtuig en auto industrie of bolt tentioning voor bijvoorbeeld windturbines.


Ondanks ons continu groeiend aantal werknemers blijven we een hecht team, dat merk je op de werkvloer. We werken allemaal erg hard, maar met plezier in ons werk! Daar zijn we net zo trots op dan de mooie oplossingen die we aan onze markten mogen leveren.aangeboden stage periode