De Groot Installatiegroep

Bezoek website De Groot Installatiegroep Adres Kieler Bocht 49
Aantal personeelsleden 365 Plaats Groningen


 

De Groot Installatiegroep is in 1965 begonnenals tweemansbedrijf. Van een kleine installateur zijn we uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende installatiebedrijven in Nederland.

 

De Groot Installatiegroep is gespecialiseerd in de disciplines werktuigbouwkunde, elektrotechniek, brandbeveiliging(sprinkler) en onderhoud & service. Wij hebben ruime ervaring in elke discipline en uiteraard draaien wij onze hand niet om voor de integratie van de verschillende technieken. De klant is ervan verzekerd, dat wij van ontwerp tot en met onderhoud en service, rekening houden met haar wensen en eisen.

 

Organisatiestructuur

De Groot Installatiegroep B.V. bevat de volgende werkmaatschappijen:

  • De Groot Installatiegroep Noord
  • De Groot Installatiegroep Oost
  • De Groot installatiegroep Brandbeveiliging

 

Werkwijze

De grote kracht van De Groot Installatiegroep ligt in de veelzijdigheid en kwaliteit van diensten die wij u onder één dak aanbieden. Voor de klant heeft dit grote voordelen. De klant kan diverse installatiewerkzaamheden uitbesteden aan één bedrijf, in plaats van aan verschillende subcontractors.

 

Alle vestigingen van De Groot Installatiegroep beschikken over een of meer eigen deskundige ontwerp- en werkvoorbereidingsafdelingen. Op deze afdelingen werken vakbekwame en goed geschoolde medewerkers. Tijdens de ontwerpfase geven zij gehoor aan al wensen van de kalnt. Onze medewerkers beschikken over ruime ervaring in de installatietechniek.

 

Certificeringen

De kwaliteit binnen de De Groot Installatiegroep wordt gegarandeerd door kwaliteitscertificaten voor alle vestigingen. In het kwaliteitszorgsysteem zijn de certificatieregelingen conform de NEN-EN-ISO 9001-2008, BRL 6000 en VCA** 2008/5.1 volledig geborgd. Daarnaast zijn ook de certificatieregelingen zoals SCIOS, Criteria voor Toezicht (inspectie laagspanningsinstallaties), STEK/F-gassen (koeling), CIBV (sprinkler), BORG (beveiliging) en Branddetectie, in het kwaliteitssysteem opgenomen en geborgd.

 

Nieuws

De Groot Installatiegroep, met het hoofdkantoor te Emmen, neemt per juli 2012
VAN DER GRAAF Installatietechniek uit Groningen over. Door de overname verstevigt De Groot Installatiegroep haar positie als één van de grootste installatiebedrijven in Nederland. Het totale personeelsbestand van De Groot Installatiegroep komt hiermee op circa 365 werknemers

 aangeboden stage periode