Machinefabriek Borger

Bezoek website Machinefabriek Borger Adres Van Neckstraat 1a
Aantal personeelsleden 35 Plaats Hoogezand


Machinefabriek Börger biedt oplossingen voor het verminderen van storingen en het efficiënt uitvoeren van onderhoud. Daarnaast verzorgen wij revisie, aanpassing of uitbreiding van productiemiddelen. Met als doel minder kosten en meer productie.

 
MF Börger helpt de beschikbaarheid en betrouwbaarheid van machineparken bij haar klanten te vergroten. Dit doen we met producten en diensten voor industrieel onderhoud en revisie, constructiewerk en machinale bewerkingen.Wij werken klantgericht, zijn betrouwbaar en leveren altijd de hoogste kwaliteit. Tegelijkertijd kunnen klanten altijd rekenen op flexibiliteit en korte levertijden.

Ambitie
Onze ambitie is de meest professionele werktuigbouwkundige dienstverlener in Noord-Nederland te zijn en de komende jaren verder te groeien.

Visie
Steeds meer bedrijven besteden technisch onderhoud uit. Wij spelen daar op in door ons verder te ontwikkelen in preventief en predictief onderhoud. Door veel ruimte voor zelfontplooiing te bieden, binden wij de beste vakmensen aan ons.

 


aangeboden stage periode