Cofely

Bezoek website Cofely Adres
Aantal personeelsleden 850 Plaats


Cofely is de grootste technische dienstverlener van Nederland. We laten techniek werken voor onze klanten, zodat zij zich volledig kunnen concentreren op het realiseren van de eigen doelstellingen. We doen dit met innovatieve concepten en integrale en duurzame oplossingen.

Onze efficiënte en effectieve toepassingen in technologieën verbinden wij met vakkennis in financiële, proces- en beheersmatige aspecten van het werk dat wij uitvoeren. Of dat nu gaat over nieuwbouw, onderhoud en beheer, facility management of on- en offshore constructies en services.

Duurzame oplossingen voor de klant
Cofely speelt op verantwoorde wijze in op de vraag naar zuinig energieverbruik, een comfortabel binnenklimaat en een zo optimaal mogelijke benutting van technische installaties.
Markante projecten zijn hiervan het resultaat: de warmte/koudeopslag op het Oosterdokeiland in Amsterdam, aanleg en onderhoud van de installaties in de Beneluxtunnel, of de bekabeling van baggerschip Vos Maxima. Samen werken we met plezier aan het eindresultaat en daarbij het behoud van onze klanten.

Netwerk van bedrijven
Met circa 6700 medewerkers werken we iedere dag hard aan de beste (totaal)oplossingen voor allerlei klanten: van Heineken tot Shell en Rijkswaterstaat.
Cofely bestaat uit een netwerk van bedrijven die zich richten op regionale markten, specifieke marktsegmenten en specifieke technieken. Cofely heeft Nederland als thuismarkt, maar is wereldwijd actief waar opdrachtgevers dat vragen.

Onderdeel van GDF SUEZ Energy Services
Cofely is onderdeel van GDF SUEZ Energy Services, de Europese leider op het gebied van installaties en technische dienstverlening. Nederland is onze thuismarkt, maar Cofely is wereldwijd actief voor allerlei klanten.
Cofely ontwikkelt totaaloplossingen in de utiliteit, energietechniek en industrie. GDF Suez Energy Services is een bedrijfsonderdeel van GDF SUEZ, een van de grootste energieleveranciers van de wereld.aangeboden stage periode