Jansen & Heuning

Bezoek website Jansen & Heuning Adres Duinkerkenstraat 11
Aantal personeelsleden 50 Plaats Groningen


Vanaf 1901 tot op heden heeft Jansen & Heuning zich ontwikkeld van een algemene machinefabriek tot een internationaal bedrijf, gespecialiseerd in het maken van installaties voor transport en opslag van bulkgoederen. Voortdurende technische innovatie, een eigen ontwerpafdeling, gedreven vakmensen en modern management zijn de ingrediënten van dit dynamische bedrijf.
Band- en schroeftransporteurs, elevatoren, beladingsbalgen, bigbagstations e.d. zijn belangrijke onderdelen van het leveringsprogramma. Ook binnen het standaardaanbod is een heel scala aan optionele uitbreidingen voorhanden, steeds toegespitst op de vraag.

Naast bulk handling systems wordt in de fabriek het programma van bale handling systems (stro-, hooi- en silagebalen) voor Meijer Holland verkocht, ontwikkeld en gemaakt.

Jansen & Heuning is een middelgroot bedrijf. Klein genoeg om de mogelijkheden van de ontwerp- en productieafdeling goed te kunnen afstemmen op de wensen van de klant. Groot genoeg om ook omvangrijke projecten binnen de deadline tot een goede uitvoering te kunnen brengen. Het bedrijf heeft goed geschoolde en ervaren medewerkers, die praktijkvragen snel weten te vertalen in een technische oplossing.

Jansen & Heuning onderkent volledig het belang van goed technisch onderwijs. Sinds jaar en dag heeft het bedrijf veel stagiairs een goede stage geboden. Voor MBO - en HBO leerlingen is Jansen & Heuning een uitstekende organisatie om de theorie in praktijk te brengen en veel dingen te leren, die simpelweg alleen in de praktijk zijn te leren.aangeboden stage periode